Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 
 
 
 
 

Invitasjon fellestur sesongen 2015/16

Du kan nå melde deg på turen for Liverpool-Tottenham i april 2016. Dette blir sesongens andre fellestur til Liverpool. Turen blir lagt opp likedan som tidligere turer. Dette er ikke en tur bare for "garva" supportere. Her kan alle være med. Store og små, unge og gamle. Om du/dere er førstereis så er det en stor fordel å være med noen som har reist før. Det er du her. Vi bruker fortsatt Tage Herstad hos TIA Travels som vår turoperatør.

Andre tur sesongen 2015/16 blir med kampen Liverpool-Tottenham som foreløpig er satt opp til å spilles lørdag 2. april 2016. (kan bli endringer på dag/dato)

Normalt skal det holde og reise fredag-tirsdag. Vi anbefaler alle og vente med å bestille fly til dato for kampen er fastsatt og bekreftet.  Om du bestiller fly før dato er bekreftet er det på egen risiko. Ikke bestill flybilletter før du har fått bekreftet plass på turen.

Tilbud 1 – overnatting på pub:
4 overnattinger på 12th Man Pub i 121 Walton Breck Road. Det er et lite steinkast fra Anfield. Her er det 3 og 6-mannsrom med felles bad i gangen. Du må ta med deg såpe, håndduker, etc. Dette passer nok best for den som ikke er så kresen på ting og som tåler litt snorking og andre følger det har å ligge på et rom ikke helt ulikt gode gamle førstegangstjenesten. Vi anbefaler flest mulig å ligge her. På 12th Man blir det veldig sosialt, da alle bor tett på hverandre. Omvisning på Anfield og kampbillett er inkludert.
Pris blir tilsendt ved forespørsel eller ved bestilling.

Tilbud 2 – overnatting på hotell:
4 overnattinger på Express By Holiday Inn ved Albert Dock. Veldig sentralt ifht det meste i sentrum.
Prisen forutsetter dobbelrom, så det beste her er at dere melder dere på to og to. Melder du deg på «alene» må du regne med og dele rom sammen med «ukjente» eller bli flyttet til tilbud 1. Omvisning på Anfield, kampbillett samt frokost er inkludert her.
Pris blir tilsendt ved forespørsel eller ved bestilling.

Hvis du ikke vil på omvisning eller skulle ha behov for 4 netter overnatting så skriv det i påmeldingen, da vil prisen reduseres tilsvarende kostnaden. Flere netter er selvsagt også mulig.

Alle må selv bestille fly. Vi er selvsagt behjelpelig, hvis noen synes det skulle være vanskelig.  
Send også inn kopi av flybilletten din når du har bestilt så vi vet når du kommer og drar. Vi organiserer billig transport til og fra flyplass. 

Bindende påmelding til epost: postliverbirds-steinkjer.com som må inneholde navn på alle reisende, alder på de under 18 år, hvilket overnattingstilbud, antall netter overnatting, om du/dere vil på omvisning på Anfield og om du ønsker organisert transport til og fra flyplass.
Betal inn kr 500 i depositum pr pers for turen til Liverbirds Steinkjer sin konto 4202 21 07679. Dette vil bli trukket fra det du skal betale totalt.
   
I tillegg jobber vi med å stelle i stand en samling der vi håper å få besøk av en gammel spiller/legende. Det organiseres som regel tur til en annen kamp i området. Mye å finne på i en by som Liverpool.

Vil du være med? Da er det bare å kaste seg rundt og bestille tur!
Husk også å fornye ditt medlemskap i vår supporterklubb.

Spørsmål kan rettes til Frode Møller på epost: frodeliverbirds-steinkjer.com  eller tlf 40049183.

Powered by web2net  |