Tilbake

Liverbirds Steinkjer skal organisere og samle Liverpoolsupportere i lokalmiljøet rundt Steinkjer. Vi får ta et skritt av gangen men meningen er først og fremst og ha det artig sammen samt støtte opp om laget som betyr så mye for så mange - Liverpool FC.

Det her begynte egentlig bare som en vill tanke og ble en realitet etter en enorm oppslutning når dette ble kjent. Vi er åpne for ideer til hva og hvordan dette skal gjøres. Ikke vær redd for å ta kontakt med oss  i "styre å steill".

Hvorfor gjøre dette:

Det er mange grunner til å gjøre dette.

Vi skal fremme samhold blant supportere, formidle en del informasjon, arrangere supportertreff og aktiviteter som naturlig hører med, se kamper sammen, høyne kunnskapen om Liverpool FC blant medlemmene våre og folk flest, arrangere reiser, samt synliggjøre og tilkjennegi vår støtte til verdens beste og mest fantastiske fotballklubb: Liverpool FC.

Vi skal være en lagspiller.

Det viktigste av alt er at vi skal gjøre dette sammen og ha det artig.

Vi skal kjøre arrangement for klubbmedlemmene hvor vi ser kamper sammen på tv. Når vi samler medlemmene til arrangement så treffes vi som har felles interesse for at Liverpool skal vinne kampen. Kanskje klarer vi og skape noe av den "livestemningen" og miljøet som er på og utenfor banen når en er i England og ser kamp. Kanskje får vi til å synge litt under kampene, det kommer artige kommentarer. Kanskje kan vi dele litt historier fra opplevelser vi har med Liverpool FC. Kanskje får vi friske diskusjoner om kamp/lag/disponeringer/offside/ikke offside, etc. Jeg vet ikke. Skulle vi lykkes, så skaper dette samhold. Samhold er viktig for en Liverpoolsupporter.

En Liverpoolsupporter er ikke bare en supporter.

Vi ser på oss selv som annerledes

Vi er unik

Vi er spesiell

Vi er den 12 spilleren

Vi er en beskytter

Vi har stil, stolthet, ære og vi har prinsipp

Vi er en del av en global kraft med lokal puls

Vi står bak og støtter laget i tykt og tynt, vi gir laget styrke og hjelp for å vinne

Vi gjør dette på vår egen måte