Tilbake

Liverpool FC Supporters' Club Norway eller liverpool.no som mange kaller dem er Liverpool FC's offisiell supporterklubb i Norge.
De har en meget bra nettside (www.liverpool.no) og et medlemsblad (Kopite) som enhver Liverpoolsupporter vil digge.

Nettsiden er gratis for alle og leverer veldig mye bra stoff av en flink stab fra supporterklubben, som er på vakt 24/7.
Du trenger egentlig ingen annen nyhetskilde for å følge med på laget ditt.

Medlemsbladet kommer 8 ganger i året og leveres både digitalt og på papir. Her får du stoff om alt mulig fra alt mulig som omhandler Liverpool FC. Gode reportasjer, statistikker, stoff fra medlemmer og konkurranser. 

Nettside og medlemsblad finansieres med salg av annonser og av vår medlemskontingent. Her er det viktg at alle som benytter nettsiden bidrar med kontingent.

LFCSCN har ca 37000 medlemmer og er en stor supporterklubb, men har potensiale til å bli flere. Er du medlem? Om ikke kan du tegne medlemskap her: www.liverpool.no

LFCSCN arrangerer turer til Liverpool til hver hjemmekamp. Samarbeidspartner her er Ving. Vil du treffe likesinnede eller reiser for første gang så bestiller du tur her. Det er veldig bra turer og gode reiseledere i tillegg til gode priser.

Har du et snev av interesse for Liverpool FC så meld deg inn i LFCSCN. Du vil garantert ikke angre.

YNWA!