Tilbake

Ca 30 stk kom og så kampen og 17 stk var med og spiste mat. Ruben Berthelsen, Lars Erik Austli og Krister Kne vant på premiene med signerte effekter fra 23 foundation på  lotteriet. Roger Saur ble beste tipper med riktig resultat.

7. februar 2015 arrangerer Liverbirds Steinkjer årsfest. Det blir kamp, mat og party.
Vi starter på Brød & Cirkus kl 1730 med kamptreff og vanlig opplegg med quiz og måltips. Vi spiller mot Everton kl 1830. Etter kampen ca kl 2030 er det middag. Vi får servert Brød & Circus' kvalitetsgryterett, med tilbehør.
Når middagen er ferdig fortsetter kvelden ut i de små timer. Det vil i løpet av kampen og kvelden bli arrangert et lotteri med gode premier for en Liverpoolsupporter. Trekning etter middagen. Har du ikke anledning til å være med den kvelden, men likevel ønsker å kjøpe lodd. Ta kontakt med Frode.
Pga mat er det bindende påmelding til epost: post@liverbirds-steinkjer.com Maten koster kr 175 og det er forhåndsbetaling til klubbens kto 4202 21 07679, innen 3. februar. Hver enkelt betaler sitt eget drikke til maten.
Det er selvfølgelig anledning til å være med på kamp/fest uten å spise. Da er det bare å møte opp, du trenger ikke melde deg på. Ingen aldersgrense på dette, men etter maten må de yngste dra hjem. 
Velkommen.