Tilbake

Sesongen 2015/16 har så langt vært litt berg og dalbane for min del. Skuffende resultater mot West Ham, Crystal Palace, Newcastle, Watford og veldig oppløftende resultater borte mot Chelsea, Manchester City og Southampton. Vi snek oss videre i ligacupen og er nå klare for semifinaler mot Stoke, vi gikk videre i Europa League og er klare for cupspill. Vi har sparket en manager vi var glade i og fått en ny manager vi er blitt enda gladere i. Gode gamle Anfield er under utbygging og vi får plass til mange tusen flere tilskuere. Nye Main Stand blir svær! Nedturer og oppturer, akkurat sånn livet til en fotballsupporter skal være. Jeg velger å se flere oppturer enn nedturer denne sesongen.
Vi går julen i møte der hvor faktisk Leicester leder serien. Jeg unner dem det og gratulerer med prestasjon så langt. Artig. Vi ligger på en 9. plass uten at jeg føler det er krise. Det er bare 5-6 poeng opp til topp 4. Nå ser vi at ting begynner å bedre seg under ny manager og mye er positivt. Vi har trua, spillerne har trua og manager har trua. Det må bli bra, manager trenger tid, vi får nok se spillere gå og spillere komme, gi laget litt tid så vil vi garantert få se bedre og jevnere prestasjoner som igjen gir bedre resultater og titler.
Lokalt i vår supporterklubb har vi så langt denne sesongen hatt 4 supportertreff på Brød&Cirkus, vi har vært i Liverpool på tur med 36 medlemmer, vi har deltatt med to lag på nattcupen til Sørlia IL, det blir ny tur til Liverpool første helg i april, klubben har 60 grasrotgivere og 201 betalende medlemmer i skrivende stund. Jeg opplever masse interesse og lokalt engasjement  for laget i rødt fra Merseyside. Det er godt.  
6. juledag blir det supportertreff på Brød&Cirkus, vi håper du kommer. Vi håper også at du blir med på neste tur til Liverpool i april. Se mer informasjon på www.liverbirds-steinkjer.com
Med ønske om en poengrik og harmonisk god rød jul til alle Liverpoolsupportere. YNWA - fm.