Tilbake

Til alle reiselystne medlemmer i Liverbirds Steinkjer.

Fellesturen er nå UTSOLGT!! Om du ønsker å reise til Liverpoolog se kamp så ta kontakt så er vi behjelpelig med andre alternativer.
Denne sesongen er det lagt opp til en fellestur til Liverpool, vår 10. tur. Turen blir som tidligere turer. Vi bruker fortsatt Tage Herstad hos TIA Travels som vår turoperatør.

Turen blir på kampen Liverpool-WBA som spilles lørdag 22. oktober 2016, kl 1730 lokal tid. (bekreftet dato)

Nytt av året er at det blir seriekamper fredag kveld. Normalt skal det holde og reise torsdag-tirsdag men vi anbefaler alle sterkt og vente med å bestille fly til dato for kampen er fastsatt med bekreftet spilledato.  Om du bestiller fly før dato er bekreftet er det på egen risiko. Heller ikke bestill flybilletter før du har fått bekreftet plass på turen.

Tilbud 1 – overnatting på pub:
5 overnattinger på 12th Man Pub i 121 Walton Breck Road. Det er et lite steinkast fra Anfield. Her er det 3 og 6-mannsrom med felles bad i gangen. Du må ta med deg såpe, håndduker, etc. Dette passer nok best for den som ikke er så kresen på ting og som tåler litt snorking og andre følger det har å ligge på et rom ikke helt ulikt gode gamle førstegangstjenesten. På 12th Man blir det veldig sosialt, da alle bor tett på hverandre. Omvisning på Anfield, inngang på museet og kampbillett er inkludert.
Pris blir tilsendt ved forespørsel eller ved bestilling.

Tilbud 2 – overnatting på hotell:
5 overnattinger på Express By Holiday Inn ved Albert Dock. Veldig sentralt ifht det meste i sentrum.
Prisen forutsetter dobbelrom, så det beste her er at dere melder dere på to og to. Melder du deg på «alene» må du regne med og dele rom sammen med «ukjente» eller bli flyttet til tilbud 1 eller 3. Omvisning på Anfield, inngang på museet, kampbillett og frokost er inkludert her.
Pris blir tilsendt ved forespørsel eller ved bestilling.

Tilbud 3 – overnatting nye Hotel TIA i 21 Anfield Road: faller bort da hotellet ikke er ferdig bygd til kampen. Vi får komme sterkere tilbake her på neste tur. Her bor du midt i smørøyet ved Anfield. Her er det tomannsrom og rom med plass til 5-6 personer.
Det er bad på alle rom, bar og beergarden.

Hvis du ikke vil på omvisning eller skulle ha behov for 5 netter overnatting så skriv det i påmeldingen, da vil prisen reduseres tilsvarende kostnaden. Flere netter er selvsagt også mulig.

Alle må selv bestille fly. Vi er selvsagt behjelpelig, hvis noen synes det skulle være vanskelig.  Send også inn kopi av flybilletten din når du har bestilt så vi vet når du kommer og drar. Vi organiserer transport til og fra flyplass til selvkost.

Turen betales kontant til Frode så fort som mulig etter at vi er ankommet Liverpool.

Bindende påmelding til epost: post@liverbirds-steinkjer.com som må inneholde navn på alle reisende, alder på de under 18 år, hvilket overnattingstilbud, antall netter overnatting, om du/dere vil på omvisning på Anfield og om du ønsker organisert transport til og fra flyplass.
Betal inn kr 500 i depositum pr pers for turen til Liverbirds Steinkjer sin konto 4202 21 07679. Dette vil bli trukket fra det du skal betale totalt.
  
 
I tillegg jobber vi med å stelle i stand en samling der vi håper å få besøk av en gammel spiller/legende. Det organiseres som regel tur til en annen kamp i området. Mye å finne på i en by som Liverpool.

Vil du være med? Da er det bare å kaste seg rundt og bestille tur!
Husk også å fornye ditt medlemskap i vår supporterklubb.

Spørsmål kan rettes til Frode Møller på epost:
frode@liverbirds-steinkjer.com  eller tlf 40049183. 
 
YNWA