Tilbake

Til alle reiselystne medlemmer i Liverbirds Steinkjer.
NÅ ER DET SATT STOPP FOR PÅMELDING TIL TUREN. VI BLIR 33 STK SOM REISER PÅ TUR. 
PROGRAM ER SENDT UT TIL ALLE. HAR DU IKKE FÅTT DET SÅ TA KONTAKT.
Alt er klart for vår 7. tur til Liverpool med medlemmer fra Liverbirds Steinkjer. Turen blir lagt opp likedan som tidligere turer. Det er prisoppgang i år også, men sånn er det. Kampen blir Liverpool-Hull på Anfield som foreløpig er satt opp til å spilles lørdag 25. oktober 2014. (det kan bli endringer) Normalt skal det holde og reise fredag 24. oktober til tirsdag 28. oktober. Vi anbefaler alle og vente med å bestille fly til dato for kampen er fastsatt og bekreftet.
 
Tilbud 1 – 13 plasser:
4 overnattinger på 12th Man Pub i 121 Walton Breck Road og kampbillett. Puben er 200 meter fra Anfield. Omvisning på Anfield er inkludert. Her er det 3 og 6-mannsrom med felles bad i gangen. Du må ta med deg såpe, håndduker, etc. Dette passer nok best for den som ikke er så kresen på ting og som tåler litt snorking og andre følger det har å ligge på et rom ikke helt ulikt gode gamle førstegangstjenesten. Pris blir tilsendt ved forespørsel eller ved bestilling.

Tilbud 2 – 20 plasser: UTSOLGT
Hotellpakke på Express By Holiday Inn ved Albert Dock. 4 netter overnatting i dobbelrom med kampbillett, frokost og omvisning på Anfield. Prisen forutsetter dobbelrom, så det beste her er at dere melder dere på to og to eller tre i trippelrom. Melder du deg på «alene» må du regne med og dele rom sammen med «ukjente» eller bli flyttet til tilbud 1. Pris blir tilsendt ved forespørsel eller ved bestilling.

Alle må selv bestille fly. Vi er selvsagt behjelpelig med å bestille, hvis noen synes det skulle være vanskelig.  
Send også inn kopi av flybilletten din når du har bestilt så vi vet når du kommer og drar. Vi organiserer billig transport til og fra flyplass.
 
Hvis du ikke vil på omvisning eller skulle ha behov for 4 netter overnatting så skriv det i påmeldingen, da vil prisen reduseres tilsvarende kostnaden. Flere netter er selvsagt også mulig.

Bindende påmelding til epost: post@liverbirds-steinkjer.com 
Betal inn kr 500 i depositum for turen til Liverbirds Steinkjer sin konto 4202 21 07679. Dette vil bli trukket fra det du skal betale totalt. Påmeldingen må inneholde navn på alle reisende og hvilket overnattingstilbud dere vil ha. Oppgi også alder på reisende under 18 år.  Vi har totalt 35 plasser på denne turen så her vil førstemann til mølla-prinsippet gjelde.

I tillegg jobber vi med å stelle i stand en samling der vi håper å få besøk av en gammel spiller/legende. Andre kamper er og en mulighet, mange lag i nærheten har hjemmekamp samme helg. AFC Liverpool har kanskje hjemmekamp. Julegaveshopping. Mye å finne på i en by som Liverpool.

Vil du være med? Da er det bare å kaste seg rundt og bestille tur!  Husk også å fornye ditt medlemskap i vår supporterklubb. Spørsmål kan rettes til Frode Møller på epost: frode@liverbirds-steinkjer.com eller tlf 40049183. 
  
YNWA Liverbirds Steinkjer Frode Møller